Stolt men inte nöjd

Juletid=läsetid.

Avslutar Nuders
bok som till slut blev lite trevligt polemisk med Persson i Stjärnhov och Mona. 200-sidor Nudersk krönika avslutas alltså med ett tidigt testamente över Macho-Perssons maktera under ett decenium. Dvs den karantän Mona fick avtjäna efter Tobleronedebaclet innan hon tog klubban i hand.



Boken är ganska välskriven där äldre ordstäv blandas med modernare ordvändningar. Illustrationerna är lustiga och personliga, något som ger boken en hyggligt intim stil. Interjörerna är inträngande och blottar unika detaljer. Tsunamiaffären och det smärtsamma steget från Rosenbad till Finansen är där Nuder imponerar med sina vida perspektiv och sin ideologiska fingertoppskänsla.



Nuder är belåten över sitt värv och skäms inte nördstämpeln i sin oskenerade passion för politik. Besvikelsen över den stängda dörren till Monas bunker besvärar Pär som nog trots allt hoppats på att få vara med även efter H.S.B. Som det verkar blir det nog några år ute i kylan, men om Mona kommer till makten torde Nuder återfinnas i Kanslihuset igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback