Le Chef

He made it again! Avskedsmåltid i mycket goda vänners lag och återigen hade yrkeskockarnas hot inte lämnat nått åt slumpen. Charktallrik och äppligt och strikt Lacroix Millésimé 1998 i den svala vårkvällen följt av en stabil brygga mellan den ugnsstekta laxen och Guigals Rose.

Till nachspies i form av chokladkaka med skogsbär fylldes glasen igen; stramsöt guldaktigt för att inte säga lyxigt len och stolt ädelröt semilliondruva. Tres bien! Som om om inte det vore nog så toppar man med en komplett ostbräda med port!

Och med hem skickas en bittersöt läsuppgift inför nya uppdrag vid återinträdet i atmosfären, dvs i Arvfursten grymma vardag... Likt en pingvin gungar man hem i den kalla vårnatten. Tack!
Kommentarer
Postat av: Anitha
Alltså mot nya djärva mål, välkommen tillbaka till Sverige!
Postat av: Sveinungellinor
Very interesting & professional site. You done great work.
Trackback