Bröd och vin.
Långt bloggavbrott. Trist!
Sportlov i trendiga Jämtland med Åre bageriet och Willy Wonka inspirerade chokladfabrien var friskt och helt utan uppkoppling mot bloggosfären
Äntligen lite nattvardsvin; 2001 Chateau Lagrange, Grand Cru Classé och surt brytbröd från nyöppnade "fabrique" på dramatiska Nybrogatan.
M.a.o. ett veckoslut på lut igen. En dov sluten Saint-Julien från vänstra stranden öppnar sig i takt med Skavlans förhör av rakade rikshuvuden. Och så säkerhetsnörden Örjan Lax i bästa form, förstås... Hjälp!
Ja, ungefär lika komplex är denna klassiska bordeaux. Den är direkt, smal och rodnar vackert i glaset, efter en dryg timmas dekantering. Syresättningen ger anis, frukt och rikliga tanniner ger spänstiga aromer, som sig bör med 62% Cabernet Sauvignon.
Till den lite ost och bröd; rågsurdeg från Fabrique med mogen Morbier är förträffligt. Bageritipset kommer till mig med doft av vår och värme.
Sportlov i trendiga Jämtland med Åre bageriet och Willy Wonka inspirerade chokladfabrien var friskt och helt utan uppkoppling mot bloggosfären
Äntligen lite nattvardsvin; 2001 Chateau Lagrange, Grand Cru Classé och surt brytbröd från nyöppnade "fabrique" på dramatiska Nybrogatan.
M.a.o. ett veckoslut på lut igen. En dov sluten Saint-Julien från vänstra stranden öppnar sig i takt med Skavlans förhör av rakade rikshuvuden. Och så säkerhetsnörden Örjan Lax i bästa form, förstås... Hjälp!
Ja, ungefär lika komplex är denna klassiska bordeaux. Den är direkt, smal och rodnar vackert i glaset, efter en dryg timmas dekantering. Syresättningen ger anis, frukt och rikliga tanniner ger spänstiga aromer, som sig bör med 62% Cabernet Sauvignon.
Till den lite ost och bröd; rågsurdeg från Fabrique med mogen Morbier är förträffligt. Bageritipset kommer till mig med doft av vår och värme.
Kommentarer
Trackback