Vann Spa

Glömt att notera erfarenheter från trettondagsäventyret i Bohuslän.Ett dygn på Vann Spa i Lysekils utkanter gav mersmak. Det av Gert Winblad designade Spa:t ståtade med generösa faciliteter: rymlig lobby med klarfärgad konst och stor mängd levande ljus gav ett varmt välkomnande i den trettongradiga kylan. Resturang och barer också stylade enligt det nya decenniets krav på brun-svarta nyanser i smal förpackning. Breda Fogiasoffor i gråton och ryamattor bidrog till värme innanför de stora glasfönstren mot Gullmarns frusna vatten.

I matsalen satsade den unge hovmästaren på inövat kallprat och skolad teknik. Där finns en del att slipa på enär resturangmiljön har potential. Menyn var inspirerad av trakten; havsfisk och hjort. Vinlistan OK men saknade kvalitativa glasalternativ. Det gjorde dock inte öl diton, om än lite slarvig avkylning.

Rummen förvisso stylade men inte bortom klassisk konferensanläggningsprofil. Även där helt och rent med intressanta belysningslösningar.Och i Spa:t kunde ett fåtal baddjävlar simma runt i sex olika pooler med tempratur-, ljus- och ljudvariationer. Skönt! Saknar dock utomhusbubbel. Därtill panoramabastu, turk och finnsauna. I övrigt rent, tyst och fruktigt. Behandlingarna på nedre botten hade tydlig feelgoodkaraktär och satsade hårt på mangoinpackning och havssaltspeeling. Också skönt. Min underbens- och handkur var avslappnande och nästan suggestiv i sin blommiga stearinsljusmiljö. Gott handlag om än lite väl ambitiöst... 


Kommentarer
Postat av: Sveinjessica

I have surfed to your site accidentally and can not break away from it. It is really great!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback